Stel een strategie op om een baan te vinden

Verbeter de zichtbaarheid van uw Linkedin / Viadeo profiel

Zoals voor een traditionele zoektocht naar een baan, zal je je cv pas opsturen als het perfect is om een eerste contactpersoon aan te maken die de aandacht van je recruiter zal trekken. Daarom is het ontzettend belangrijk om je doel te bepalen, wil je online gitaarles geven.. of wil je consultant zijn. Elke cv zal anders opgesteld zijn.

Je Linkedin / Viadeo profiel moet volledig …

Verder lezen....

Op zoek naar een baan: hoe beheert u uw carrièrestrategie?

Solliciteer intern voor een offerte

U moet deze kans aangrijpen om met uw N+1 een openhartig gesprek te voeren over de mogelijkheden van evolutie binnen het bedrijf en wat u moet doen om dit te bereiken. Als het evaluatiegesprek niet formeel plaatsvindt of als de vorm ervan niet geschikt wordt geacht, vraag het dan aan je manager, zodat hij je wat tijd kan geven en je carrièrevooruitzichten met je kan bespreken:

Roulette
  • De meeste bedrijven zullen

Verder lezen....

Tips voor het vinden van een baan in 2019

Maar wat zijn de belangrijkste strategieën die u zullen helpen om sneller in dienst te komen?

  1. Netwerken en doorverwijzingen

Er is een “verborgen arbeidsmarkt” die alleen toegankelijk is via netwerken en het kennen van de juiste mensen op het juiste moment. Je moet een gemoedstoestand hebben die openstaat voor ontdekking, verkenning en openstaat voor nieuwe kansen die je tegenkomt. Hoewel het uiteindelijke doel is om u te helpen bij het vinden van een baan, moet …

Verder lezen....